Vietnamipärased värsked kevadrullid

Vaja läheb:

Serveerimiseks:
1 pudel Vietnamese-Choice kevadrullide dipikastet

Valmistamine

Kuumuta potis vesi keemiseni. Lisa krevetid ja keeda neid umbes minut aga, kuni krevetid on erkroosad. Nõruta sõelal ja jahuta külma vee all. Patsuta köögipaberiga hoolikalt kuivaks, lõika pikuti pooleks.
Kalla oanuudlitele keev vesi, lase 5 minutit seista, siis nõruta sõelal ja jahuta külma veega.
Aseta kõik koostisosad eraldi kaussidesse: riisipaber, krevetid, oanuudlid, mungoaidandid, münt, basiilik, koriander, kurk, roheline sibul ja salatilehed.
Pane töölauale puhas niiske köögirätik. Täida suur kauss kuuma kraaniveega. Aseta riisipaber umbes 5 sekundiks vette, kuni see muutub pehmeks ja elastseks. Tõsta riisipaber veest välja.
Tõsta riisipaberile kõiki komponente, sis keera riisipaber rulli (esmalt servad sisse ja siis rulli).
Serveeri dipikastmega.

Viide: http://nami-nami.ee/retsept/19448/vietnamiparased_varsked_kevadrullid

Vietnami pärased kevadrullid