Tom Yum Goong ehk Terav-hapu krevetisupp

(4-5 inimesele, valmistamiseks aeg 10min)

Vaja läheb:

  • 2 spl Thai-Choice Tom Yum supipastat
  • 2 peotäit austerservikuid või shampinjone
  • 1 väike hakitud sibul
  • 600ml vett või pujongit
  • 1,5 spl THAI-CHOICE kalakastet
  • 200g tooreid hiidkrevette
  • 8-10 kirsstomatit
  • 4-6 värsket laimilehte või kuivatatud kaffirlaimi lehte
  • Kaunistamiseks hakitud koriandrit

Valmistamine

  1. Lase potis vesi või puljong keema
  2. Lisa laimilehed, Thai-Choice Tom Yum supipasta, seened, sibul, Thai-Choice kalakaste ja keeda mõned minutid.
  3. Lisa krevetid ja tomatid ning keeda 1min, aga mitte rohkem, et krevtid üle ei küpseks.

Serveeri kuumalt koos koriandriga. Kui soovid teravamat, lisa värsket tšillit

Retsept: Kadri Tran, Restoran Riis peakokk

TomYum supp