Restorani Riis peakokk Kadri Tran õpetab sushit valmistama
Sushi valmistamise õpetus
Detailsem õpetus videosVaja läheb:
- JAPANESE CHOICE sushi riis
- JAPANESE-CHOICE sushi matt
- JAPANESE-CHOICE sushi äädikas
- JAPANESE-CHOICE sushi sojakaste
- JAPANESE-CHOICE sushi nori lehed
- JAPANESE-CHOICE sushi pulgad
- JAPANESE-CHOICE wasabi pasta
- JAPANESE-CHOICE sushi marineeritud ingver
- värsket kala
- kurk ja/või avokaado.
Valmistamine
- Keeda riis:
- Pese riis ja jäta see külma vette likku 10minutiks
- Lisa uus vesi 500g riisile 500ml(u 2 cm jääb vett riisi peale), aseta keema madalasse kaanega potti. Kui riis keeb, vähenda kuumust oluliselt ja auruta ülejäänud 15-20minutit
- Lisa Japanse-Choice sushi äädikat 5-6spl. sega ja jäta riis jahtuma toa temperatuurini.
- Lõika köögiviljad
- Puhasta kala ja lõika sobivad ribad.
- Aseta bambusematile riis, köögiviljad, kala ja keera nori rulli.
Selleks, et sushiriis ei läheks mati vahele kata matt toidukilega.
Serveeri sojakastme, wasabi pasta ja ingveriga