Punane pardikarri

4 inimesele

Vaja läheb:

Valmistamine

  1. Hõõru pardifilee sisse soola ja pipraga
  2. Lase toatemperatuuril seista ca pool tundi
  3. Prae pardid mõlemalt poolt (alusta külma panniga, siis sulab rohkem rasva välja)
  4. Küpseta fileed eelsoojendatud ahjus, 190 kraadi juures 10 minutit ning jahuta
  5. Lõika pooleks kirsstomatid
  6. Lõika ananass kuubikuteks
  7. Lõika tšillist väikesed ribad
  8. Prae pardirasvas karripasta, lisa puljong, kookospiim ning maitsesta kaste
  9. Lase kastmel korraks keema tõusta
  10. Pane potti ananass, tomat ja pardiviilud
  11. Dekoreeri basiiliku ja tšilli ribadega

Kui soovid paksemat kastet võid lisada maisitärklist

Serveeri riisiga

Punane karri pardifileega

Ainult laos

Punane pardikarri

4 inimesele

Vaja läheb:

Valmistamine

  1. Hõõru pardifilee sisse soola ja pipraga
  2. Lase toatemperatuuril seista ca pool tundi
  3. Prae pardid mõlemalt poolt (alusta külma panniga, siis sulab rohkem rasva välja)
  4. Küpseta fileed eelsoojendatud ahjus, 190 kraadi juures 10 minutit ning jahuta
  5. Lõika pooleks kirsstomatid
  6. Lõika ananass kuubikuteks
  7. Lõika tšillist väikesed ribad
  8. Prae pardirasvas karripasta, lisa puljong, kookospiim ning maitsesta kaste
  9. Lase kastmel korraks keema tõusta
  10. Pane potti ananass, tomat ja pardiviilud
  11. Dekoreeri basiiliku ja tšilli ribadega

Kui soovid paksemat kastet võid lisada maisitärklist

Serveeri riisiga

Punane karri pardifileega